Säkerhet

SafetyNet är det personliga skyddet - ängeln när du behöver en och kanske skillnaden mellan liv och död.

Wiccon började arbeta med Safetynets föregångare - SoftAlarm 2.0. Du kan säga att denna produkt är 3.0.

2016

Vår första uppgift var inte en enkel uppgift, den nyligen utnämnda verkställande direktören kontaktade oss då för att kontrollera och utvärdera hela plattformen eftersom "saker inte matchdes upp" med hur plattformen tjänade pengar. Den delen av företaget var inte utvecklad och själva systemen var inte redo för det.

2017

Det var behov av en uppgradering - eftersom det är ett larm och kräver ständig omsorg behövde vi en stabil bas för att fortsätta bygga vidare. Vi gjorde hela 2.0-versionen på en helt ny backend och mobilapplikationerna nya från början.

2018->

Här börjar SafetyNet Alarms framtid i Europa, Joachim Holmqvist före detta VD på Verisure (Revir) Sverige rekryterades som ny VD, Malin Humble från Monster Energy Drink rekryteras och valdes till CMO - Wiccon och Andreas Wickberg är stöd till styrelsen och alla styrelseledamöter reser till Wiccon HQ i Örebro för sina möten och säger samtidigt hej till utvecklingsgruppen.

{UNICORN-SAURUS REX INITIATIVE}

SafetyNet-larm har fått konsultation, design, grafik, kontorslokaler och en betydande investering på >50 000 EUR från Wiccon Invest som en del av deras deltagande i Wiccons startprogram Unicorn-Saurus Rex Initiative.

Huvudkontor

wiccon logotype

Tele: +46-(0)10-33 000 66

Address: Oskarsparken 1

Postadress: 702 12 Örebro, Sweden