Startup som App

En gång varje blå måne möter du den "coola killen" och "söta tjejen". Entreprenören i detta fall står i brand när det gäller passion och är garanterat på proffsnivå om nörd graderades. Djur och deras välbefinnande är spelet, affären, hobby och passion. Prata om hjärtat på rätt plats.

 

Tjänsten är ganska komplex med tanke på dess enkla natur. Applikationen gör att en husdjursägare kan begära hjälp med att ta hand om sina husdjur. På andra sidan finns nördar, människor som älskar husdjur men kanske inte har medel, utrymme eller tid att ha sina egna husdjur på heltid. Eller helt enkelt går ut med flera hundar på en gång, så mycket roligare i parken om du har en vän att leka med helt enkelt.

 

Tjänsten täcker ett mycket grundläggande behov - har du någonsin försökt åka på semester i 3 veckor och försökt hitta någon som täcker husdjurpassningen? Det är poängen, dessa billiga flygbiljetter du ville ha köptes redan av någon annan medan du försökte hitta någon att hjälpa med hunden-katten-glassen. Den här applikationen hjälper till med det.

 

Det största fallet som vi hittat hittills är att människor flyttar till en ny stad - och tar med sina husdjur - och med få vänner och överbokade doggy daghem får svårt att hitta någon att ta hand om ditt husdjur.

 

Det är enkelt - ta ett foto av ditt husdjur, skriv en annons om vad du vill ha hjälp med och människor i din närhet kommer att acceptera affären. Idag har tjänsten lanserats i Sverige och vi har bank-ID integrerat för maximal säkerhet och försäkran.

 

{UNICORN-SAURUS REX INITIATIVE}

Petkeeper har fått en betydande investering på 100 000 euro i sweat equity som finansieras av Wiccon Invest som en del av deras deltagande i Wiccons startprogram Unicorn-Saurus Rex Initiative.

Huvudkontor

wiccon logotype

Tele: +46-(0)10-33 000 66

Address: Oskarsparken 1

Postadress: 702 12 Örebro, Sweden