Zulu

Zulu huseras inom ett bolag som är finansinstitut med klientmedelskonto. Du köper Zulu som tjänst om du äger en plattform och har behov av att hantera andra människors pengar där de behöver vara i säkert förvar som du enkelt integrerar med din plattform.

Är det olagligt att hålla i privatpersoners handelsbalans utan att vara ett finansinstitut?
-JA, och kanske ännu viktigare är att pengarna inte är skyddade vid en konkurs om de inte sitter på ett klientmedelskonto.

Exempel - E-sport
-Äger du en plattform där 100 spelare spelar FFA där winner takes all? Eller kanske top 10 får dela på potten? Ja då är det skill-gaming och inte gambling. Viktig skillnad i payments industrin! Du kommer att ha svårt regulatoriskt att hantera 100 insättningar på t ex 2 dollar/eur/brittiska pund eller 20 kronor och samla/konvertera till en och samma pott och betala ut den och hålla dig inom lagens varma zon. Råkar du äga en e-sports plattform kan du enkelt integrera den mot Zulu och vips så hanterar vi alla pengar in, alla pengar ut och själva förvaret av alla pengar som dina spelare sitter på. Om du tar 10 % i förmedlingsavgift eller andra avgifter så sköts allt sånt via API och du får din egen utbetalning månadsvis, veckovis eller på den basis du själv väljer.

 

Exempel - Gigg-Ekonomi

-Äger du en plattform där 1 person skall hjälpa en annan person mot ersättning? Då är det en privat transaktion och man kallar det för en escrow lösning - i korta drag så sätts pengarna i förvar tills tjänsten är utförd eller att produkten är levererad innan betalningen förs över. Igen - enkelt att integrera med Zulu där dina köpare och säljare handlar på din plattform utan att någonsin lämna den. Det holistiska intrycket hos dina kunder är att de gör affärer genom din plattform med stöd av ett betalinstitut.

 

Huvudkontor

wiccon logotype

Tele: +46-(0)10-33 000 66

Address: Oskarsparken 1

Postadress: 702 12 Örebro, Sweden