DESIGN

Design visar sig på många plan när det kommer till mjukvara, allt ifrån en logotyp till hur resan från ny kund till mästare går till inom spel.

Vad vill du att dina kunder säger om dig, och vad kännetecknar ditt bolag? 

Är det grafiska inslag eller är det historien bakom? 

Ditt bolag startades av en anledning, låt oss gräva fram den anledningen. Den anledningen, är kort och gott anledningen varför dina kunder väljer just dig. Det är ju de där viktiga värderingarna man vill åt, eller hur?

Vi utför:

  • UI - Design
  • UX - Design
  • LOGO - Design
  • Webbdesign
  • ORM/DB - Design

Närvaro på webben, företagens sätt att visa sin bästa sida först. Ge ett bra första intryck.

Två huvuddelar när man pratar webb, det är en vanlig webbsida som visar information och hjälper kunderna fatta rätt beslut genom att handla dina produkter eller tjänster oavsett om det är genom återförsäljare eller om det handlar om konsulttjänster.

Handel på webben är nummer två, SAAS, Software as a Service. Tjänsteföretag som säljer tjänster på månadsbasis blir allt vanligare, vad krävs för att skapa detta? För det första så behöver du systemet och det behöver vara anpassat och strukturerat för webben. För det andra så behöver du en väl avvägd webbsida som dina användare finner användbar.

Sa vi SAAS förresten? Klart du ska ha det på alla språk och system för vilken agentur som är ansvarig för vilket land? –Det kostar inte mer att förbereda en webbsida för detta när man ändå gör det, men det är dyrt och dumt att göra om efteråt.

Interagera – kundsupport

En webbsida kan vara så mycket mer idag än en statisk sida med 10 år gammal information. Tillräckligt stora företag kan utan vidare ansträngning bemanna en chat som avsevärt minskar avståndet från potentiell kund eller redan befintlig kund och dig som företag. Interaktion kan vara mycket mer som support via sociala medier eller rent av hantera sitt nyhetsflöde på sin webbsida genom företagets Facebook-konto.

Design – vad kommunicerar du

När det kommer till design har vi jobbat med olika reklam och designbyråer över hela världen, störst fokus på Sverige och USA. Design är något vi förmedlar, vi syr ihop våra paket tillsammans med dig som kund. Design är alltså något som Wiccon själva inte gör utan det är alltid byråer med absolut spetskompetens inom respektive områden som hjälper oss och i många fall även de som anlitar oss.

INSPIRATION