DAGBOK

2019-04-30

We are hiring

Utvecklare med sug efter startups, coola appar och inflytande i alla beslut.

 

Skulle du bli triggad av att få arbeta med startups till intressanta företag där DU får sätta avtryck och få en nyckelroll? Du får jobba ”in house” i ett team i centrala Örebro som siktar på digitala upplevelser som engagerar.

Om tjänsten

Wiccons spjutspetsteam i Örebro vill expandera mer och söker nu .NET Full stack-utvecklare och därför letar vi nu efter dig som har några år i branschen och tycker om att arbeta i en öppen, välkomnande miljö med högt i tak och engagerade, ambitiösa medarbetare. Teamet är tätt, intensivt och i dagsläget relativt ungt och fokuserar på app-utveckling, systemutveckling och produktutveckling. Man jobbar passionerat i nära samarbete med sina kunder, och skapar professionella produkter, tjänster och digitala upplevelser som engagerar. Wiccon tar ofta helhetsansvar för projekt och utvecklar hela koncept från ax till limpa.
På Wiccon tror man på sina medarbetares initiativkraft och kreativitet och det gör även kunderna som förväntar sig kontinuerliga förslag på bättre lösningar och vidareutveckling av deras produkter.

Wiccon jobbar med en bred kundbas och produkter som spänner från spel till finanssystem över transport och logistik, många med appar som klient. Uppdragen väljs ofta med en stor nypa hjärta och det har med tiden lett till att man är delägare i flera av kundernas idéer och produkter.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet gärna med säkra lösningar och kanske internationella erfarenheter. Du har en akademisk utbildning inom utveckling eller tillfört dig kunskaper på annat. 
Det är meriterande om du labbat med hybrid-appar som ionic eller react, självklart även native- appar. Har du arkitektat system antingen professionellt eller som hobbyprojekt är det sånt som du gärna får skryta om.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig som vågar och vill testa nya saker. 
Gillar du ”clean coode” så kommer du trivas perfekt hos Wiccon.

Om verksamheten

På Wiccon älskar vi det vi gör. Vi hjälper företag att förbättra sina verksamheter genom webbutveckling och branding. Storleken på projektet spelar ingen roll, vi levererar med stor entusiasm och passion. Vi arbetar med agila metoder, vilket resulterar i att vi alltid har en aktiv och hälsosam relation med våra kunder. Vi följer inte blint ett recept. Vi bryter ner det till ingredienserna, lägger till lite kryddor och tilllagar inte bara det du vill, utan det du behöver. 

Utmärkande de senaste åren för Wiccon är 2 nomineringar till årets digitala innovation, varav 1 vinst. Självklart är det det Wiccons medarbetares förtjänst.

 

Urban Appelquist
0703-77 45 95