DAGBOK

notebook icon 2014-01-10

Vårt nya hem på webben

Wiccon har gått igenom en hel del förändringar den senaste tiden och den här nya sajten är en symbol för vart vi vill och vart vi är påväg.

För ungefär ett år sedan hade Wiccon fem medarbetare och lika många affärsområden. Det var som en tonåring som inte riktigt visste vad den skulle bli när den växte upp. Det senaste året har vi tagit examen, flyttat hemifrån och äntligen räknat ut vad vi vill. Vi har bestämt att vi vill skapa vackra och funktionella saker med det huvudsakliga fokuset på webben. Man ska göra det man tycker är roligt, eftersom det är det du kommer bli bäst på.

 

Det här är Wiccons nya hem. Det gamla var OK, men vi kände inte riktigt att vi hörde hemma. Vi älskar att hjälpa andra kommunicera, därför måste vi kommunicera att vi kan kommunicera. Förstår du?

I den här bloggen kommer vi skriva om allt från de nya sakerna vi är oss till vardagliga saker. I kommande inlägg kommer vi ge dig en guidad rundtur om våra tankar kring grunden och dekorationerna på vår nya sajt.

Hur som helst. Du är hjärtligt välkommen in i vårt nya hem, vi hoppas att du kommer trivas. Känn dig som hemma och undersök så mycket du vill.