DAGBOK

Teamtreehouse 2014-05-26

Team Treehouse

Team Treehouse är en online IT-lärningswebbsida. Deras kurser är indelade i inriktningar för olika yrken, t ex webbutvecklare och iOS-utvecklare. Man går igenom kurserna I en inriktning och låser upp svårare delar allt eftersom man klarat igenom dem. En kurs består av videor, frågeställningar och kodproblem man ska lösa. När man är klar med en inriktning är meningen att man ska känna sig bekväm I att kunna yrket.

Översikt av inriktningarna de erbjuder

 

Man ska ha kul när man lär sig, det hjälper mycket och I den andan så har dem skapat ett jungeltema med en grodmaskot och lite häftiga rekvisita I sina videor. Det bästa är dock att man samlar poäng och medaljer när man klarar av saker, vilket gör det beroendeframkallande. Vi har en inofficiell tävling på kontoret.

 

Hur hjälper detta oss på Wiccon?

I detta yrke så går utvecklingen snabbt. Ibland har vissa saker förändrats radikalt på bara ett par år så det är viktigt att förnya kunskaper, för att kunna ge ge våra kunder den bästa upplevelsen och en säkert produkt. Team Treehouse uppdaterar sitt material regelbundet så det är ett bra sätt att lära sig nya saker och att hålla sig uppdaterad.