DAGBOK

notebook icon 2015-11-09

Nyfiken än?

W W W, det kan man gissa att det har med webben att göra eller hur? Vi har precis börjat med TV reklam som går ut på TV3, det enda budskapet i levererar är en fråga om huruvida man är nyfiken än eller inte. Har du sett reklamfilmen och är nyfiken? 

Undermedvetet eller kanske helt uppenbart är att när du kom hit till Wiccon visste du precis att vi jobbade med webbutveckling eller åtminstone att vi jobbade med webben. Ett modemljud i kombination med tre stycken W gör susen.

Vad är det du ska vara nyfiken på då, Wiccon är uppenbart men vad gör vi? JO, har du eget företag? Köper du in webb- och systemtjänster åt din arbetsgivare eller sitter du på världens bästa idé som du vill förverkliga? Wiccon är helt rätt partner för dig gällande allt detta, lämna namn och nummer så ringer vi upp. Det värsta som kan hända att du får ett prisförslag på vad det kan tänkas kosta att komma till skott. Eller som många av våra kunder säger ”det där skulle man ju gjort för flera månader sen”.

Vi har ytterligare en sak på hjärtat, är du säljare och fick den där ryggradskänslan att du ska kolla upp om Wiccon kan vara en potentiell kund till vilket företag du nu än jobbar för så gå till vår Karriärsektion.

Vi letar nämligen en ny säljare som vill bli en del av vårt team och som verkligen brinner för att hitta möjligheter/lösningar så fort någon presenterar ett problem. Fick du nu den där känslan att besöka oss så lovar jag att 15 andra inte fick det. Det får dig att stå ut vilket betyder att du per automatik passar in. Du gör det där lilla extra.