DAGBOK

notebook icon
2015-04-30

Matsajten.se

Wiccon har tillsammans med Digital Information utvecklat matsajten.se som är en ny tjänst i Sverige för handel med större partier mat och resturangmaskiner. Vi ser stor potential i den här tjänsten och ser fram emot att få se den växa över tid. Både Wiccon och Digital Information är Örebrobolag inom systemutveckling, Wiccon har en edge gällande just webbutvecklingen. Tillsammans har vi kompleterat varandra mycket bra. 

Wiccon kom in i sista sekund och har jobbat stenhårt under april med primärt annonsdelen på sidan. Vi har tre nyheter till som kommer utvecklas över de kommande två veckorna. Wiccon har inte haft inflytande i branding och grafisk identitet i det här projektet från början, vi har kompletterat dessa i och med nya funktioner som tillkommit innan sidan gick live. Vi tycker sidan är vacker, vackra hemsidor är ju vår grej även att vi sällan är själva gällande just design.

Gå till MatSajten.se; vi är en av två stolta leverantörer av systemet. Surfa runt, se vad du hittar, vem vet; 400 kg älgbiff kanske är precis det just du behöver? 

-Det är ju ändå Valborg!