DAGBOK

notebook icon 2016-10-31

Jobba på Wiccon

Wiccon jobbar med start-ups, vi jobbar med att bygga sköna tjänster och företag och vara en värdefull och uppskattad partner för fortsatt tillväxt. Ibland går det lite för bra, t ex när kunderna lyckas till den grad att de placerar sig inom den tech-gren som attraherar mest riskkapital och ökar sina investeringar dramatiskt. 

Wiccon erbjuder det alla andra erbjuder som gymkort, telefon, sköna medarbetare, alla försäkringar med mera enligt avtal med lite tillval som sjukvård (gå före kön). Det vi erbjuder som vi är rätt unika med är våra uppsättning av kunder, vi har inga statliga kunder eller upphandlingar utan allt vi gör är projekt och uppdrag åt privata aktörer och start-ups. 

Wiccon erbjuder även möjligheten att bli delägare efter 24 månader, alltså ALLA som jobbar på Wiccon får erbjudandet. Det är för att bli MER än en vanlig leverantör för våra kunder över tid! Vi vill bygga lojalitet och en familjär miljö på kontoret, som de flesta vet så¨jobbar "egenföretagare" på ett helt annat sätt och med en attityd som återspeglar våra kunder. 

Är det här attraktivt? Se vår karriärsida och klicka på C# .NET-utvecklare.

Sök idag på jobs@wiccon.se!