DAGBOK

notebook icon 2015-01-29

It's a ... thing

Nytt år, nya löften... Förra årets löften som, hrmf, vi höll... Typ...

Träna mer, bli bättre på något, lära sig ett nytt språk... Vänta nu, vi genomförde massor med projekt vilket faller under träning. Övning ger färdighet! Bli bättre, absolut vart vi det eftersom vi certifierat utvecklare och pluggat som bara den. Låt oss inte glömma projektledningen inom Wiccon som tagit många många steg under året till att vara riktigt riktigt bra.

Som ni märker förstärker vi detta då det var ett av våra nyårslöften till oss själva, alltså att bli bättre på projektledning av agila projekt och introducera våra kunder i hur vi arbetar och varför. 

Sist men inte minst, lära oss ett nytt språk... Nej... där föll vi då vi fortfarande jobbar i .NET, C#, html5, css3 och javascript. 

För 10 dagar sen startade vi igång 4 projekt samtidigt fördelat på totalt 9 utvecklare, 1 projektledare och 1 varumärkesutvecklare... 

Vi vill passa på att dela med oss av våra tre ledord på Wiccon - "Personal - Professional - Playful" vilket vi hoppas genomsyrar allt vi skriver och framför allt uppskattas av våra kunder.