Projekt & klienter

Sammanfattning

Richard Persson AB är ett företag som köper och säljer maskiner för träindustrin, en stor import/export aktör med kunder över hela världen. När vi började jobba med Richard.se var sidan mycket tungt belastad med stora filer och långa listor. Företaget och affärerna hade rullat på i många år vilket resulterat i en överbelastning av sidan. Vi fick i uppdrag att åtgärda problemet, samt göra sidan mer lättnavigerad. Idag är sidan mer funktionellt uppbyggt och arbetar snabbare för dem som besöker den.  

Richard

Utmaning

Sidan behövde avbelastas för att genom detta underlätta för alla besökare och kunder som besöker sidan. Vi fick i uppdrag att bygga en snygg och stilren webblösning där kunden själv kan lägga in, ta bort och administrera sina produkter. Som hjälp skulle vi se till att alla bilder, menyer och sorteringsordningar skötte sig själva. 

Lösning

Redan från början låg fokus på att få en snabbare och mer strukturerad sida med alla tänkbara hjälpmedel nära till hands för att lätta lasten på servern. Vi kryddade detta med våra egna planer. Det där sista som ger det lite Wiccon salt som en eftertänksam person en gång sa när hon försökte beskriva en av våra produkter.

Resultat

Idag har sidan en mycket smart lösning som laddar bilder och objekt stegvis baserat på vart du är på sidan. Den förminskar lasten för servern och klientdatorn per automatik samtidigt som kunden har ett enkelt gränssnitt att arbeta med för administrationen av sidan. Besök gärna webbsidan för mer information.

Det första steget

För oss är kontakt alltid första steget. Bryta isen om man säger så, lämna namn och nummer i kontaktformuläret så ringer vi upp dig så snart som möjligt oavsett om det är att bolla en ide eller ta reda på vad ett projekt kan kosta den dagen det är dags att bygga om.