Projekt & klienter

Sammanfattning

Plantmarknaden är något av en turistattraktion med allt från en liten djurpark till det mesta inom trädgård. Plantmarknaden ligger i Lindesberg i norra Örebro Län och har tillräckligt med besökare varje säsong för att listas som turistdestination. Wiccon fick förtroendet att bygga en sida som återspeglar mängden av produkter och utbud som finns på Plantmarknaden.

Utmaning

Sidan skulle göras lika enkel att använda för kunder som företagets egna administratörer och mycket bildmaterial ska användas. Hostinglösningen tillät inte .NET produkter utan vi fick begränsa oss till php. Marknadsmässigt behöver hemsidan kommunicera som butiken, framställa bilder blev helt klart centralt. Stor produkt i liten kostym helt enkelt.

Lösning

Sidan byggdes i Wordpress och administrationen färgkodades efter sidans framsida, det vill säga att även själva CMS’t byggdes om i hur det ser ut när man väl loggat in. Samtliga avdelningar fick tydliga fack, både för användare och administratörer. Vi fick jobba med bilder och säljande texter i kombination med tydliga indelningar.

Resultat

Plantmarknaden har idag en webbsida som kommunicerar hela verksamheten och gör så med stil, färg och foto. Vi hoppas att ni gillar vad ni ser och besöker hemsidan.

Det första steget

För oss är kontakt alltid första steget. Bryta isen om man säger så, lämna namn och nummer i kontaktformuläret så ringer vi upp dig så snart som möjligt oavsett om det är att bolla en ide eller ta reda på vad ett projekt kan kosta den dagen det är dags att bygga om.