Projekt & klienter

Sammanfattning

De flesta i norra Europa har sett, varit i kontakt med eller bott i ett hus med en eller flera PAX produkter som främjat ett gott inomhusklimat. Pax och Wiccon har varit i kontakt med varandra sedan hösten 2011 och började jobba ihop april 2012. Den initiala kontakten var enbart för marknadsföring, men samarbetet föll snabbt över till att koncentreras på webbutveckling.

PAX

Utmaning & lösning

Den första sessionen, ungefär två månader, gick åt att bygga en ny sajt åt deras numera gamla varumärke. Under sommaren och tidiga hösten 2012 ändrade Pax, SDL och Wiccon riktning och siktade på att skapa det nya Pax. Strategin var att ta designen, varumärket och självklart infrastrukturen bakom deras nya sajt till nästa nivå tillsammans. Vi gav förslaget att använda oss av CMS:et Umbraco och började bygga importering och 

exportering av filer, sidor, mediabibliotek, login-funktionalitet för garantiärenden och så vidare. Webbsidan är integrerad med Pax affärssystem. Listor exporteras som excelfiler och skickas in i Umbraco som tolkar datan. Stora mängder rådata hamnar således lätt på plats. Själva sajten i sig finns på många olika språk med funktioner för att hjälpa kunder, återförsäljare och elektriker att hitta rätt information.

Resultat

Med Pax har vi genom ett nära förhållande rott detta projekt i hamn. Pax har idag en modern och smart webbsida som fyller sitt syfte på ett utmärkt sätt i flertalet länder. Besök gärna deras webbsida för en närmare titt.   

Det första steget

För oss är kontakt alltid första steget. Bryta isen om man säger så, lämna namn och nummer i kontaktformuläret så ringer vi upp dig så snart som möjligt oavsett om det är att bolla en ide eller ta reda på vad ett projekt kan kosta den dagen det är dags att bygga om.