Projekt & klienter

Sammanfattning

O'Rorke är en San Francisco-baserad PR-byrå, grundad 1984 av Maureen O'Rorke. Byrån arbetar huvudsakligen med regering och välgörenhetsorganisationer och deras resultatbaserade kampanjer har vunnit flera utmärkelser och främjat frågor kring miljö, social rättvisa och folkhälsa. Vi på Wiccon kom i kontakt med O'Rorke genom vår samarbetspartner Ylva, som själv är bosatt i San Francisco. O'Rorke var inte nöjda med sin tidigare webbplats då den inte talade med surfplattor och mobiler. Vi utvecklade en responsiv webbplats där O'Rorke stolt kan visa upp sina tidigare klienter och samarbeten.

Ororke
Ororke 1

Utmaning

O'Rorkes webbplats var i utgångsläget utdaterad och fungerade inte responsivt på surfplattor och mobiler. O'Rorke önskade en lättillgänglig och responsiv webbplats för att skapa större möjlighet att visa tidigare arbeten för potentiella klienter, oavsett vilken enhet de använder sig av.

Lösning

Vi byggde O'Rorkes nya webbplats i HTML5 och CSS3. Det sistnämnda stödjer animationer på webbplatsen och har ett språk som talar med surfplattor och mobiler. Vi utvecklade och kodade allting från grunden medan designen gjordes av den San Francisco-baserade designbyrån Rocket-Sci.

Resultat

Den nya sidan är responsiv och fungerar problemfritt på alla plattformar.

Det första steget

För oss är kontakt alltid första steget. Bryta isen om man säger så, lämna namn och nummer i kontaktformuläret så ringer vi upp dig så snart som möjligt oavsett om det är att bolla en ide eller ta reda på vad ett projekt kan kosta den dagen det är dags att bygga om.