Projekt & klienter

Sammanfattning

NA Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Örebro län. Wiccon kom i kontakt med NA Fastigheter under ett lokalt nätverksmöte hösten 2013. Ett samarbete inleddes i januari 2014 med det huvudsakliga syftet att skapa en funktionell och responsiv hemsida med stöd för flera språk. Lösningen byggdes i .Net Framework och Umbraco, men designmässigt följde vi NA Fastigheters grafiska manual. Resultatet blev en praktisk och responsiv hemsida som har alla de funktioner kunder och besökare kan tänkas behöva.

Na

Utmaning

NA Fastigheters tidigare webbplats var utdaterad och oenhetlig med företagets övriga profil. Sidan var heller inte flerspråkig trots att företaget arbetar med internationella kunder. Vi på Wiccon fick i uppgift att utveckla ett system som fokuserade på smidighet för företaget och som gav möjligheten att översätta sidan till andra språk. Systemet skulle även underlätta vid uppdateringen av objekt genom att automatiskt länka objekt och ansvarig kontaktperson till varandra.

Lösning

Vi började med att installera Google Analytics som under en 30-dagarsperiod gav oss en bild av den målgrupp som huvudsakligen sökte information på NA Fastigheters hemsida. Informationen visade att många träffar kom från utlandet och vi installerade därför engelska i språkbiblioteket. Systemet byggdes i.Net Framework, samt CMS-verktyget Umbraco. Designmässigt följde vi NA Fastigheters grafiska manual och den gamla logotypen behölls.

Resultat

Vi levererade en resonsiv hemsida som även stödjer engelsk översättning tack vare det språkbibliotek vi installerade. NA Fastigheters nya hemsida är praktisk och innehar nu de funktioner företaget kan tänkas behöva för att erbjuda sina kunder och besökare bästa möjliga upplevelse. Besök deras hemsida för att uppleva slutprodukten. 

Det första steget

För oss är kontakt alltid första steget. Bryta isen om man säger så, lämna namn och nummer i kontaktformuläret så ringer vi upp dig så snart som möjligt oavsett om det är att bolla en ide eller ta reda på vad ett projekt kan kosta den dagen det är dags att bygga om.