Projekt & klienter

Sammanfattning

BrumApp är en app för samåkning där personer kan registrera sina resor. De som vill åka med kan enkelt anmäla sitt intresse att följa med. Appen är säker så till vida att vi använder oss av Bank-ID. Den första versionen av appen är fri från både reklam och gratis för alla. Helt enkelt är det fritt fram för alla att gå med och börja samåka. Wiccons nya Appgäng har designat och kodat hela appen från scratch. iOS, Android och systemet är tillverkat inhouse i Örebro.

Brumiphoneandroid

Roligt

Vem hade kunnat ana att det skulle vara så kul att bygga en app för samåkning, vi på Wiccon har självklart lagt ut våra egna resor efter att appen gick live och attraherat våra vänner att använda den. Än roligare är att vi har fått god spridning på appen där första helgen och veckan resulterade i strax över 1000 användare. Vi vet detta då vi använder Bank-ID, så vi vet att konton inte kan multipliceras eller skapas för skojs skull. 

Socialt

Det är även lite extra kul att vi har så pass unga entreprenörer för den här appen, de jobbar på hårt med en stor andel social marknadsföring som har fått bra fart. Det har även spritt sig till tidningar. Ladda ner appen där appar finns för respektive plattform.

Kom ihåg att ni behöver bank-id för att kunna skaffa konto i appen.

Resultat

Se teasern här!

Resultatet är en vacker app, med en första version av allt där du som förare eller passagerare kan lägga upp resor eller önskemål om resor. Ni kan matchas, ni kan chatta. Med andra ord en väldigt komplett version 1 även om backloggen på fler funktioner är oändlig.

Det första steget

För oss är kontakt alltid första steget. Bryta isen om man säger så, lämna namn och nummer i kontaktformuläret så ringer vi upp dig så snart som möjligt oavsett om det är att bolla en ide eller ta reda på vad ett projekt kan kosta den dagen det är dags att bygga om.