Oss & mer

Vad vi gör

På Wiccon älskar vi det vi gör. Vi hjälper företag att förbättra sina verksamheter genom webbutveckling och branding. Storleken på projektet spelar ingen roll, vi levererar med stor entusiasm och passion. Vi arbetar med agila metoder, vilket resulterar i att vi alltid har en aktiv och hälsosam relation med våra kunder. Vi följer inte blint ett recept. Vi bryter ner det till ingredienserna, lägger till lite kryddor och tilllagar inte bara det du vill, utan det du behöver.

Vår process

 1. Appetizer

  Ta en kopp kaffe och etablera en trivsam kontakt. En kort diskussion om hur vi kan hjälpa din verksamhet att växa.

 2. Discovery

  Nu frågar och lyssnar vi. Vi vill veta mer om din idé. Vi söker inspiration och samlar ingredienser.

 3. Design

  Dags att skapa den visuella, kreativa lösningen till din idé. Vi omvärderar och förädlar receptet tills du är lika nöjd som vi är.

 4. Develop

  Dags att tillaga. Vi skapar det, vi testar det och vi ser till att det fungerar som det ska.

 5. Delivery

  Nästan där. Vi visar dig allt du behöver veta, ser till att leveransen och lanseringen går så smidigt som möjligt. Middagen är serverad.

 6. Party

  Vi har formeln för att omvandla kaffe till öl. Låt oss fira tillsammans.

Andreas Wickberg

VD

Agera som en vän, bli behandlad "som en chef".

Jag är VD på Wiccon och har studerat systemutveckling, redovisning och management. Att axla ansvaret och styra ett hungrigt team i ett ungt företag; ja då krävs det att jag är på tå och håller blicken på målet under tiden jag jagar det. Det här är något jag tar med ut till kund, när jag träffar dig nästa vecka ;)

Jag är väldigt stolt över mitt team, de lyssnar fortfarande på mig vilket är otroligt då jag är "den roliga snubben".

 andreas.wickberg@wiccon.se

+46(0)73-694 44 33

Erik Brandt

Marknad

Mitt största intresse ligger i marknadsstrategi. Att höra om idé för att sedan utveckla en strategi med all dess marknadsföring och branding för att projektet ska bli lyckat är helt fantastiskt.

Jag tror det är de små detaljerna som avgör framgången för ett projekt och ett företag. Därför arbetar jag alltid väldigt hårt och noggrant för att lyckas med varje liten del. Att utveckla detta med alla människor man träffar och med Wiccons otroliga team gör varje dag till en bra dag.

Det största fritidsintresset för mig är fotboll. Kanske därifrån jag börjat älska att arbeta med människor? Förutom detta så vidareutbildar jag mig även inom Ekonomi, där jag inriktar mig mot marknadsföring och strategi.

erik.brandt@wiccon.se

+46(0)73-085 26 81

Mansoor Ahmad

Sr. Utvecklare

En allround webbentusiast med fem års erfarenhet av att jobba med spännande projekt med spännande klienter (nästan). Full av energi, erfarenhet, hårt jobb och entusiasm. Letar ständigt efter nya utmaningar.

Ser teknologi som ett sätt att ta vara på och utveckla kommunikationen mellan människor och prioriterar människor före teknologin. Duktig på .NET, HTML, CSS, JS, PHP, databaser med mera. Mycket att erbjuda, men fortfarande mycket att lära.

Förväntar sig skratt, nöje och massor med te.

 mansoor@wiccon.se

+46(0)10-33 000 66

Wael Maowas

Developer

Dom kallar mig "Walle" ;)

Jag är mjukvaruingenjör med 5 år på universitet i ryggen. Jag har jobbat med Syriens största försäkringsbolag innan jag kom till Wiccon. Jag specialiserade mig på Oracle och sånt, ni vet, stora grejer.

Jag har jobbat primärt med PHP tidigare, och senare med .NET och MSSQL. Jag använder de vanliga och senaste teknikerna för att bygga perfekta webbplatser och system.

På det personliga planet kan jag säga att komma till Sverige är underbart av två anledningar. Hockey, vem kunde ana att det är galet kul att kolla på? Utbudet av öl är också det riktigt bra, finns mycket att välja på.

wael@wiccon.se

+46(0)10-33 000 66

Daniel Wahlstedt

Developer

Coming soon ;)

daniel.wahlstedt@wiccon.se

+46(0)10-33 000 66

Andreas Mörk

Developer

Mitt intresse för utveckling kom till när jag började utveckla appar på egen hand. Numera är jag WordPress-och front-end utvecklare här på Wiccon och jobbar mycket med CSS, Javascript och PHP, med målet att bli en av de bästa inom mitt område.

Jag brinner för att kunna förstå hur kod fungerar och hur man kan skapa häftiga saker med den. Lyssnar gärna på chipmusik medan jag kodar och inspireras av Elon Musk, Ray Kurzweil och Dolph Lundgren. Ibland rinner mitt tänkande utanför skärmen och jag kan komma på mig själv att fundera över vad himlen har för färgkod.

När jag inte lattjar med ettor och nollor syns jag ibland i gymmet eller simhallen.

 andreas.mork@wiccon.se

+46(0)10-33 000 66

Viktor Mörk

Away from keyboard

Jag har ett brinnande intresse och en enorm vilja att alltid utvecklas. Just nu ligger största delen av mina arbetstimmar inom front-end utveckling där jag främst arbetar med HTML, CSS och WordPress.

Design är något som ligger mig nära hjärtat. Jag är lyhörd och lyssnar till vad du som kund vill ha och behöver, men ger även gärna förslag från min synvinkel om det behövs under arbetsprocessen.

Får jag tid över lagar jag gärna mat, bakar eller utövar en eller annan sport.

+46(0)10-33 000 66

Martin Jakobsson

Developer

Jag skulle vilja skryta om min mångåriga erfarenhet men det kan jag inte riktigt än, jag är nämligen gruppens juniora utvecklare sedan sommaren 2016. Men jag har en modern approach till webbutveckling och ser ofta naturligt enkla lösningar på komplexa problem.

Är extremt tävlingsinriktad och hanterar allt från planktävlingar med Mansoor och Wael till korpmatcher som Champions League finaler. Något som visat sig vara en förvånadsvärt bra egenskap som utvecklare i form utav ihärdighet.

Utanför kontoret hittar ni mig ofta på gymmet, om det inte är Engelsk fotboll spelas förstås.

martin.jakobsson@wiccon.se

+46(0)10-33 000 66

José Morén

Sr. Konsult - Frilans

I många år har jag jobbat med projektledning, träning och konsulttjänster i många olika organisationer. Jag har också jobbat med kvalitetsarbete i bland annat Spanien, Israel, England och Japan. Jag ser mig själv som en entreprenör som kan hålla många bollar i luften.

Min starka engagemang och attityd kan förklaras med ett enda ord och uttryck, det japanska ordet 'Giri', vilket står för plikt och åtagande. På engelska definieras det som "to serve one's superior thought or the self-responsibility to a commitment”.

På Wiccon jobbar jag som senior metod- och organisationskonsult.

 jose.moren@wiccon.se

+46(0)10-33 000 66

Vår omvärld

Se även