Skriverier

RSS
  • Andreas Wickberg
  • Andreas Mörk

Wiccon har levererat Niklas Jonsson nya webbsida under hösten och sakta men säkert börjat fylla den med relevant och förhoppningsvis intressant information.

Från webbsidan

Niklas började rida vid 5 års ålder på ponny och senare under ungdomstiden var han med i landslagstruppen. Som 19-åring hade han en riktigt bra och lovande häst som han tyvärr blev av med. Men framgångarna gav Niklas mersmak, han bestämde sig för att satsa ordentligt på ridningen. Niklas sålde av de tävlingshästar han hade kvar och pengarna gick till att betäcka de avelsston som fanns hemma på gården med bra hingstar. Han åkte till Belgien i ett år för att jobba och få mer erfarenhet om hästar och ridning. Väl hemma bestämde han att det var hästar han ville jobba med. Då började jobbet med att bygga en hästanläggning på Törsjö gård och starta ett utbildningsstall. I början var verksamheten mer inriktad mot utbildning av häst och ryttare. Succesivt styrdes inriktningen mer mot tävling. 2006 fick han det internationella genombrottet och blev återigen en ryttare för det svenska landslaget med starter i WC och nationshoppningar.

niklasjonsson_ryttareGå in på webbsidan och läs mer information om Niklas och hans väg till eliten.


  • Andreas Wickberg

Lifts säljer skor och sulor som gör dig längre. De har en produkt som lämpar sig till Converse och andra platta modeller. Dessa modeller är dåliga för fötterna och om barn och ungdomar använder platta skor kan de få led och knäproblem när de blir äldre. Allt löser man med en iläggssula på knappt 2 cm som simulerar en ordentlig sula.


Nu har vi gjort lite skamlös reklam om vår kund, besök deras webbsida www.Lifts.se, vi har jobbar med utveckling av denna Wordpress, WooCommerce och stilfulla webbsida.


Lifts jobbar traditionellt med få produkter, alltså litet lager och få artiklar. Det är alltså en utmaning i sig att få materialet som finns att räcka till. Som tur är så har vi bra material att arbeta med. Exempel är en reklamfilm som rullar i bakgrunden, urklippta bilder i situationer och självklart produktfoton från riktig fotograf.


Inte nog med detta, Lifts har genom att flytta över till Wiccon sänkt en serie stora och framförallt onödiga fasta kostnader.


Besök Lifts