Skriverier

RSS

Innovatör innerst inne? Har du nästa stora idé som blir nästa Facebook, Twitter eller varför inte Apple eller Microsoft på fickan? Eller kanske nästan? Ta kontakt med Andreas Wickberg här på Wiccon beskriv din idé(under sekretess förstås). Vi letar efter nya projekt att utveckla och investera i.

Vi söker primärt dig som har en IT innovation riktad mot internet, du kanske har haft svårt att få till en MVP (Minimum Viable Product) för att SEED kapital saknats.

Wiccon utvecklade, designade och gav min produkt en identitet. De hjälpte även till att söka innovationspengar och kapital. /Magnus

Krav:

  1. Du skall själv vilja driva idén/företaget samt är beredd att själv satsa tid och resurser.
  2. En enkel kalkyl skall påvisa minst 5 miljoner i omsättning inom 3 år med rimlig förväntan på vinst.
  3. Baserad på internet eller kräver högre nivå av systemutveckling på något sätt.

Hur går det till?

  1. Förklara din idé, berätta för oss varför ni vill att vi utvecklar din idé och själva investerar tid och resurser och framtida blod svett och tårar tillsammans med dig på vägen till framgång.
  2. Du investerar pengar, storleken reflekterar hur stor andel du äger av innovationen.
  3. Vår investering består av systemutveckling, infrastruktur, företagsledning, projektledning och framför allt kunnande inom fältet. I utbyte diskuterar vi en procentsats.


Vi har drivit stora internationella utvecklingsuppdrag med referenser ifrån sociala medier, dermatologiska aktörer, producenter, Hollywood och uppfinnare.

Skicka ett mail eller ta kontakt så bokar vi ett möte med varandra.