Projekt & klienter

Sammanfattning

TellorSell är ett företag som hjälper andra företag och deras säljorganisation att nå sina mål på ett effektivt och samtidigt ödmjukt sätt. Vi kontakade TellorSell under vintern 13/14 och ett samarbete som gick ut på att skapa en grafisk profil, webbsida och printmaterial inleddes.  

Tellorsell

Utmaning

Uppdraget var relativt enkelt och rakt, med målet att ge en professionell känsla av företagaren. Tillsammans med kunden kom vi fram till att ett enkelt uppdrag med en enkel affärsidé kräver enkel och rak kommunikation. Vi ställde därför in målsiktet på att skapa en webbplats utan krångliga funktioner, där det huvudsakliga syftet låg på att ge besökarna information om TellorSell.

Lösning

Vi valde att utveckla en single page application (SPA), det vill säga en enda sida där du börjar från början och läser dig igenom. På resans gång skaffar du dig en bra och ärlig känsla av vem du läser om. Vi byggde även sidan responsiv för att kunder alltid ska nå fram. Designen skapades av Joakim Nordlund och det grafiska materialet av Jonas Norén.  

Resultat

Vi levererade print, en responsiv webbsida, samt en grafisk identitet. Besök gärna kundens webbsida.

Det första steget

För oss är kontakt alltid första steget. Bryta isen om man säger så, lämna namn och nummer i kontaktformuläret så ringer vi upp dig så snart som möjligt oavsett om det är att bolla en ide eller ta reda på vad ett projekt kan kosta den dagen det är dags att bygga om.